MaracKoMarac wrote:
ma neće moja igrica biti ni loša, a niti kopija

možda ima 36 levela, ali zato ima i preje***o jake bossove. Ajmo reć da zadnji boss ima 500HP, a jedan obični toranj radi 5 štete

Offtopic...
U (mojim) Zlim poligonima zadnji neprijatelj ima 90k HP-a a "obični" tower radi na početku 2 poena štete a na zadnjoj nadogradnji 9 (puca 1.25 puta u sekundi). Obični tornjevi ionako nisu za kraj igre tak da ultimativni toranj plete s 150 poena štete 4x u sekundi. I isto, taj boss puca po tornjevima, to je fora još iz TD-ova za Starcraft ali pošto moji tornjevi nemaju HP-e, oštećuje ih tako da ih downgradea

Ontopic:
Ja sam za svog Zvjezdojeca odma u startu reko čopit ću 80% Master of Oriona 2, 20% Master of Oriona 1, sustav bitki iz Ogame i star laneove koji su već postali ISO standard za 4X igre (i ostale igre u kojima ima potreme za putovanjem međuzvjezdama). Al sam si zacrto stvari koje nisam vidio u drugim igrama.
Osobno smatram da nije grijeh ugledat se na neku igru i napravit neš slično al da se ne pljuje po modelu (igri koja se kopira). Kak je moj profesor iz fizike u srednjoj govorio: "Sve je već smislio Švabo".